Praktijk

De praktijk lessen duren 60 minuten en je wordt opgehaald van huis (andere locatie ook mogelijk). Bij Rijschool Anne les je alleen in de auto en hoef je geen andere leerlingen op te halen of thuis te brengen! Je krijgt les in een zwarte Volkswagen Polo of Seat Leon. Deze auto’s zijn voorzien van allerlei luxe en zijn zeer veilige en betrouwbare auto’s voor op de weg.

Er word gewerkt volgens de nieuwste richtlijnen van het CBR en al je vorderingen worden keurig bijgehouden op een digitale  instructiekaart, welke samen met jouw besproken zal worden. Als één van de weinigen werken wij in een complete digitale omgeving. De lessen, vooruitgang, transacties, tegoeden e.d. worden allemaal op een persoonlijke pagina bijgehouden.

Je kan tevens een app op je smartphone downloaden, waarbij ook veel van deze dingen te raadplegen zijn. Daarnaast kan je deze app met je agenda koppelen zodat je rijlessen automatisch daarin worden gezet. Hierdoor zal je nooit je rijles vergeten.

Tegen de tijd dat je bijna klaar bent met de opleiding heb je de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen. Deze word afgenomen door een examinator van het CBR. Tijdens deze toets rij je een gewoon examen met ook de bijzondere verrichtingen, voer je deze goed uit dan krijg je daar vrijstelling voor met het echte examen.

 

Pin It on Pinterest

Share This